Rezultat 2% pentru Asociatia "Aripi Romanesti"

Stiri si comunicate oficiale, informatii privind proiectele Asociaţiei "Aripi Româneşti"

Rezultat 2% pentru Asociatia "Aripi Romanesti"

Postby Dragos Dobre » Thu May 21, 2009 1:17 pm

Buna!

S-a creat acest topic pentru a arata rezultatele campaniei de strangere de fonduri pentru Asociatie, prin metoda 2%.

O sa trecem doar numele persoanelor, cei care stiu ca au dat sa scrie aici.

Dobre D.
Olteanu S.
Pana A.
Stanciu A.
+
Georgescu D.
Paraschiv C.
inca 3 persoane

Doru Davidovici
"... şi decolăm cu avionul cel mare drept în soarele despre care ştim noi că trebuie să fie dincolo de nori.
Întotdeauna e soare dincolo de nori, cam asta am reuşit să învăţ în douăzeci de ani de zburat..."

Image
Image
Dragos Dobre
Pilot veteran

Re: Rezultat 2% pentru Asociatia "Aripi Romanesti"

Postby D13-th_Mytzu » Tue May 26, 2009 12:34 pm

O sa o rog pe "pisi" sa listeze aici numele celor centralizati de ea.
Image
D13-th_Mytzu
Pilot veteran

Postby pisi » Tue May 26, 2009 12:36 pm

O sa fac o lista acasa cu cei care au completat si carora le-am trimis plicurile (cei de care stiu).
Pana una alta, sa isi treaca numele cei care au trimis/depus singuri pt a nu-i omite
Image
pisi
Cadet

Postby pisi » Wed May 27, 2009 10:33 pm

Lista persoanelor pentru care am trimis plicurile cu declaratiile 200/230/200+230:
1. Burghiu M.
2. Balauru M.
3. Zahiu M.
4. Niculescu D.
5. Constantin L.
6. Radnef S.
7. Soare C.
8. Dimofte R.
9. Marin N.
10. Oprisiu C.
11. Grigorescu D.
12. Emanoil V.
13. Ene F.
14. Gilceava M.
15. Draghici A.
16. Nae C.
17. Ababei D.
18. Stoica C.
19. Tataru S.
20. Banu A.
21. Caludescu M.
22. Dobre C.
23. Damian L.
24. Damian D.
25. Floriean M.
26. Alexandrescu N.
27. Pricop V.
28. Alexandrescu M.
29. Lancranjan I.
30. Butoescu L.
31. Oprean C.
32. Petre M.
33. Stere M.
34. Taulici M.
35. Gemalescu V.
36. Davila N.
37. Bara I.
38. Dumitrescu C.
39. Dumitrescu A.
40. Ionescu A.
41. Ionescu C.
42. Turcu G.
43. Milea D. (200+230)
44. Ionescu R.(200+230)
45. Ionescu D.

Stiu ca au mai depus si:
Floriean L.
Casu C. + Casu ? sotul pe care nu stiu cum il cheama(voi edita cand aflu)
Image
pisi
Cadet

Postby Dragos Dobre » Sun Jan 03, 2010 12:55 pm

Conform celor de mai sus, ar trebui sa fie 57 de cotizanti.
Primii bani au intrat anul trecut (2009) - revin imediat cu sumarul operatiunilor, deoarece AVEM BANI IN CONT!!!!!!! :D

La data de 03.01.2010 avem
3016.7RON : 2% de la cotizanti
scadem 12 RON :comisioane bancare

Multumim tuturor celor ce ne-au creditat cu banii, increderea si bunavointa lor!!!
Felicitari Pisi!

Doru Davidovici
"... şi decolăm cu avionul cel mare drept în soarele despre care ştim noi că trebuie să fie dincolo de nori.
Întotdeauna e soare dincolo de nori, cam asta am reuşit să învăţ în douăzeci de ani de zburat..."

Image
Image
Dragos Dobre
Pilot veteran

Postby Dragos Dobre » Mon Jan 04, 2010 1:01 pm

COMUNICAT DE PRESĂ
2% pentru "Aripi Româneşti"

În primul său an de funcţionare, Asociaţia "Aripi Româneşti" a reuşit să se facă cunoscută în mediul aviatic şi nu numai, atât prin organizarea de evenimente, cât şi prin promovarea aviaţiei şi prin suportul oferit unor evenimente organizate atât de Aeroclubul României, cât şi de mediul privat.

Punctăm aici câteva repere dintr-un efort intens de promovare al aviaţiei române pe anul 2009, rezultate ale activităţii Asociaţiei "Aripi Româneşti": evenimentul de comemorare a 20 de ani de la ultima decolare a pilotului-scriitor Doru Davidovici, expoziţia de fotografie aviatică "Fotoavia 2009", organizată alături de membrii comunităţii Romanian Spotters şi nu în ultimul rând organizarea în colaborare cu Aeroclubul Teritorial Deva a mitingului aviatic comemorativ "Vlaicu: 1909 - 2009".

Mulţumim celor ce au ales Asociaţia "Aripi Româneşti" ca destinatar a 2% din impozitul pe venit! Ne-au ajutat astfel să strângem 3000 RON, sprijin important pentru implementarea următoarelor proiecte de promovare.

Cei peste 57 de susţinători care au redirecţionat 2% din impozit către Asociaţia "Aripi Româneşti" au arătat că le pasă de aviaţia română şi că Asociaţia "Aripi Româneşti" este o organizaţie credibilă.

Ne dorim ca în anul care abia a început să dezvoltăm mai multe proiecte cu tematică aviatică, astfel încât acest domeniu de activitate să se bucure de o mai mare popularitate în rândurile publicului.

Prevederea 2% este un mecanism de transparenţă fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie).

Asociaţia "Aripi Româneşti" este o organizaţie neguvernamentală şi nepartizană, ce are ca scop promovarea aviaţiei şi a zborului în toate formele sale şi, în special, promovarea aeronauticii şi a aviaţiei româneşti, în ţară şi peste hotare. De asemenea, Asociaţia "Aripi Româneşti" îşi propune să ajute la educarea şi sensibilizarea opiniei publice, în special a tinerilor, cu privire la aviaţie şi la activitaţile adiacente acesteia.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactaţi:
Asociaţia "Aripi Româneşti"
Dragoş DOBRE - Vicepreşedinte
Telefon: +4 0734.101.887
Fax: +4 0314.052.715
E-mail: pr @ aripiromanesti.ro
Web: http://www.aripiromanesti.ro
Sursa PDF: http://www.aripiromanesti.ro/ftp/comunicate/20100104_Comunicat de presa_2lasuta2009.pdf

Doru Davidovici

Image
Image
Dragos Dobre
Pilot veteran

Return to Proiectele Asociaţiei - Informaţii oficiale