Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Politica de confidentialitate

„Politica de confidentialitate” a site-ului aripiromanesti.ro

Asociatia „Aripi Romanesti” respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatori atunci cand acceseaza site-ul aripiromanesti.ro, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta „Politica de confidentialitate”. Vizitand aripiromanesti.ro, utilizatorii accepta implicit „Politica de Confidentialitate” a site-ului aripiromanesti.ro si se considera ca au luat la cunostiinta prevederile „Politicii de confidentialitate”.

Pentru operarea aripiromanesti.ro, Asociatia „Aripi Romanesti” este in curs de obtinere a inregistrarii de operator de date cu caracter personal. Procesul de inscriere in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal al ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) urmeaza a fi finalizat in curand.
Natura informatiilor solicitate prin intermediul site-ului aripiromanesti.ro se refera in special la datele personale (nume, adresa, numere de telefon, CNP), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau se intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Asociatiei „Aripi Romanesti”, dar pot fi incluse si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Asociatia „Aripi Romanesti” nu incurajeaza SPAM-ul si furtul de date. De aceea, Asociatia „Aripi Romanesti” nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializeaza, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Asociatia „Aripi Romanesti” se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului aripiromanesti.ro si ale clientilor sai catre terti.

Scopul colectarii datelor este emiterea facturilor pentru plata produselor cumparate de catre utilizatori si pentru intocmirea documentelor fiscale, precum si in scopuri statistice, promotionale, comerciale, al prevenirii sau identificarii fraudelor si in orice alte scopuri legitime, in conditiile legii. Deasemeni Asociatia „Aripi Romanesti” se obliga sa foloseasca datele exclusiv in scopurile de mai sus precum si in vederea stabilirii contactului cu clientii sai, pentru efectuarea comenzilor si in scopul informarii clientilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului aripiromanesti.ro si a ofertelor acestuia.

In cazurile in care este necesar, utilizatorii site-ului aripiromanesti.ro sunt obligati sa furnizeze datele cerute, acestea fiind necesare pentru intocmirea documentelor legale in vigoare. Daca unele din datele introduse de utilizatori sunt incorecte, acestia sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil.

In cazul optarii pentru plata on-line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului iar Asociatia „Aripi Romanesti” nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Asociatia „Aripi Romanesti”, care opereaza site-ul aripiromanesti.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care utilizatorii site-ului le furnizeaza.

Conform Legii 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Asociatia „Aripi Romanesti”. Deasemenea, utilizatorilor le este recunoscut dreptul de a se adresa ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) sau justitiei, in cazul nerezolvarii situatiei la nivelul de agentie.

Intrucat prevederile „Politicii de confidentialitate” pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai folositi serviciile aripiromanesti.ro.

Sharing is caring