Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu
Reglementari site

Reglementari site

terms

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie „Termenii si conditiile” de utilizare ale acestui site, prezentate mai jos. Accesul si vizitarea acestui site de catre dumneavoastra se supun „Termenilor si conditiilor” de utilizare, si implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contract) dintre parti.

Intrucat prevederile „Termenilor si conditiilor” de utilizare si ai „Politicii de confidentialitate” pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. Vizitand aripiromanesti.ro, acceptati „Termenii si conditiile” de utilizare si „Politica de confidentialitate” a Site-ului. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai folositi serviciile aripiromanesti.ro.

Asociatia „Aripi Romanesti” in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului aripiromanesti.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si „Politica de confidentialitate” si „Termenii si conditiile” de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate site-urile din domeniul aripiromanesti.ro si pentru care Asociatia „Aripi Romanesti” are calitatea de autor, proprietar si administrator. Toate aceste site-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si site-ul aripiromanesti.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

Drepturi de autor

Asociatia „Aripi Romanesti” este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icon-uri, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea Asociatiei „Aripi Romanesti” sau sunt licentiate catre Asociatia „Aripi Romanesti” pentru a fi folosite.

Marci

Domeniul aripiromanesti.ro este detinut de catre Asociatia „Aripi Romanesti”. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui Asociatiei „Aripi Romanesti”, in forma directa sau ascunsa (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Asociatiei „Aripi Romanesti” este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre Asociatia „Aripi Romanesti”, conform cu cele de mai sus.

Conditii de utilizare. Garantii

Site-ul este furnizat de catre Asociatia „Aripi Romanesti” pe o baza „asa cum este” si „atat cat este disponibil”. Asociatia „Aripi Romanesti” nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la aripiromanesti.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Asociatia „Aripi Romanesti” fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Asociatia „Aripi Romanesti” nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Asociatia „Aripi Romanesti” nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Asociatia „Aripi Romanesti” pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set de date.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Asociatiei „Aripi Romanesti” sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Asociatia „Aripi Romanesti” isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa. Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Asociatiei „Aripi Romanesti” si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Asociatiei „Aripi Romanesti” si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu „Termenii si conditiile” de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Asociatia „Aripi Romanesti” sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de proprietate intelectuala

copyriteAsociatia „Aripi Romanesti” respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa adresati Asociatiei „Aripi Romanesti” o notificare care sa cuprinda:

  • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
  • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
  • adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
  • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
  • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea „Politica de confidentialitate”, care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Asociatiei „Aripi Romanesti”. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Asociatiei „Aripi Romanesti”.

Sharing is caring