Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu
Parteneri

Parteneri

Parteneri de promovare

In scopul promovarii aviatiei si aeronauticii, Asociatia „Aripi Romanesti” este partener oficial de promovare pentru:

LOGO_ARRAeroclubul Romaniei

Aeroclubul Romaniei este o institutie publica finantata de la bugetul de stat, care se ocupa de pregatirea si perfectionarea teoretica si practica de zbor, precum si de parasutare, cu aeronave civile usoare, de scoala si de sport, pentru personalul aeronautic propriu si pentru sportivii sai legitimati.


LOGO_AYIacarii Acrobati

Echipa Iacarii Acrobati (Aerobatic Yakkers) zboara anual peste 30 de demonstratii in Romania, Europa si Orientul Mijlociu. Placerea zborului si devotamentul fata de avioanele lor pe care atat echipa, cat si cei care o sustin direct sau ca parteneri, se oglindesc in modul in care acesti piloti zboara.

 

LOGO_APAgentia de Parasutism

Agentia de Parasutism faciliteaza legatura cu tot ceea ce inseamna AeroNautic: agrement , scoli de aviatie si nautice, evenimente aeronautice. Organizeaza aniversari, team building, evenimente, demonstratii aeronautice, salturi cu parasuta, zboruri cu avionul, motodeltaplanul, parapanta si motoparapant, yachting, skyjet, schi si placa.

 

LOGO_WCWings Club

WINGS CLUB, cel mai mare club cu tematica aviatica din Bucuresti, conceput special pentru concerte live si manifestari artistice se deschide din decembrie cu o serie de concerte speciale. Pe langa spatiul destinat concertelor, WINGS CLUB are un spatiu „cafenea”, la intrare. Invitatii pot alege intre a sta la evenimentele care se desfasoara in club sau se pot retrage in cafenea pentru a socializa.

Parteneri media

Pentru promovarea evenimentelor si a activitatilor aeronautice, Asociatia „Aripi Romanesti” are alaturi urmatorii parteneri media:

LOGO_PAPhotoAVIA

Cel mai bun site Romanesc de Fotografie de Aviatie! Aflata in crestere accelerata, PhotoAVIA este o comunitate a fotografilor de aviație, fondata de Bogdan Pop si Romanian Spotters. Site-ul este activ la www.photoavia.net si este deschis pentru incarcarea de imagini!

 

LOGO_RSRomanian Spotters

„Romanian Spotters” este comunitatea pasionatilor de fotografie de aviatie din Romania. Grupul a fost infiintat în noiembrie 2007 si numara peste 250 de membri activi: pasionati de aviatie si de fotografie de aviatie. www.rospotters.ro.

 

LOGO_FJFlying Jobs

Scopul nostru este acela de a crea un loc de intalnire intre companiile aeriene si personalul din aviatie, de a oferi un spatiu tuturor celor care au ceva de spus in acest domeniu.
Un site serios si usor de parcurs care va avea mereu informatii utile, FlyingJobs.ro isi propune sa valorifice experienta aviatorilor dar si a companiilor aeriene.

LOGO_MPMetropotam

Metropotam este revista online actualizata zi de zi cu articole despre evenimente, locuri si intamplari din Bucuresti si din tara, recomandari, filme, lansari, recenzii si multa interactiune! Metropotam iti face cunostinta cu orasul.Vorbeste despre tot ce misca prin oras, pentru ca tu sa nu ramai niciodata pe afara. www.metropotam.ro

LOGO_RDReader’s Digest

Reader’s Digest este revista care inspira, celebrand tot ceea ce este cu adevarat bun in lume, in comunitatile noastre si in noi insine. Este editia romaneasca a celei mai citite reviste din lume, publicatia americana Reader’s Digest, care are 50 de editii regionale publicate in 22 de limbi si se distribuie in principal pe baza de abonament.
LOGO_SDBStiri de bine

„Stiri de Bine” este un proiect de stiri deschis, dedicat 100% comunitatii, non-profit si fara partizanat de nici un fel, care pune binele pe primul plan. Aici au loc numai stirile pozitive, optimiste sau constructive, analizele, articolele si interviurile care ne fac viata mai frumoasa, care ne informeaza si ne ajuta pe plan profesional sau personal, care fac lumea din jur mai frumoasa.

LOGO_MIRmodelism.info.ro

modelism.info.ro este un spatiu virtual, care este o prelungire a unui spatiu mirific, populat cu avioane, masinute, vapoare, rachete, trenuri, unele telecomandate, altele bijuterii de pus in vitrine, alaturi de oameni minunati, piloti, tehnicieni, istorie si tehnica! Functioneaza ca o comunitate virtuala, la adresa www.modelism.info.ro.

LOGO_ZIT

 

zeceintop.ro

Viata, intr-o scurta lista …

 

LOGO_ABZairbuzz.ro

Singurul website din .ro in care sunt prezentate noutati despre companiile aeriene din toata lumea.

 

 

Parteneri „Aripi Romanesti”

Asociatia „Aripi Romanesti” se bucura sa aiba alaturi urmatorii parteneri:

LOGO_AOPAAOPA ROMANIA

AOPA Romania este afiliata la International AOPA (Aircraft Owners and Pilots Association), forul international ce grupeaza toate structurile de nivel national si asigura coerenta eforturilor de promovare a intereselor aviatiei generale la nivel mondial. Pagina web oficiala a AOPA Romania se poate gasi la adresa www.aopa.ro.

 

LOGO_EMEditura Militara

Editura Militara a inceput sa functioneze in anul 1950, publicand lucrari de doctrina, stiinta si arta militara, de istorie si memorialistica, necesare formarii cadrelor militare si ostasilor, mentinerii contactului cu noutatile in domeniul instructiei si al educatiei, al strategiilor si mijloacelor tehnice de aparare, al cultivarii spiritului patriotic.

LOGO_PMPARC models

PARC models este producatorul si distribuitorul de machete din Romania care contribuie activ la modelismul de aviatie sub culori romanesti. Parc Models a realizat pana in prezent kituri si inmatriculari pentru avioane ce au luptat si zburat pentru aviatia romana.

 

LOGO_MAMacheteAvioane.ro

MacheteAvioane.RO este locul unde veti gasi o colectie impresionanta de machete avioane metalice diecast sau plastic push-fit ale companiilor romanesti si straine.

 

Sharing is caring