Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu
Asociatia

Asociatia

logo

Asociatia „Aripi Romanesti” s-a infiintat la 2 noiembrie 2008, ca urmare a activitatii unui grup de initiativa din care fac parte mai multi pasionati de aviatie din Romania.

Asociatia „Aripi Romanesti” este o organizatie neguvernamentala si nepartizana, ce are ca scop promovarea aviatiei si zborului in toate formele sale, si in special promovarea aeronauticii si aviatiei romanesti in tara si peste hotare.

Infiintarea Asociatiei „Aripi Romanesti” este un pas firesc avand in vedere nivelul redus de informare al tinerilor – si nu numai – in ceea ce priveste aviatia in general si situatia aeronauticii din Romania in particular.

Asociatia isi propune sa contribuie la promovarea aviatiei, cu precadere la promovarea aviatiei si aeronauticii romanesti si sa ajute la educarea si sensibilizarea opiniei publice, in special a tinerilor, cu privire la aviatie si la activitatile adiacente acesteia. Aditional, asociatia si-a propus sa ajute la informarea persoanelor interesate cu privire la situatia curenta din domeniul aviatiei si aeronauticii si la pastrarea si promovarea istoriei aviatiei, indeosebi a aviatiei romanesti.

Online, pe suport scris sau vizual, prin evenimente sau participari in proiecte, Asociatia “Aripi Romanesti” va aduce un aer proaspat in ceea ce priveste modul de perceptie al aviatiei.

Persoanele care doresc sa se implice activ in promovarea aviatiei, in educarea si dezvoltarea comunicarii pe teme aviatice, in pastrarea istoriei aviatiei din Romania sau vor sa se implice in proiectele asociatiei sunt invitate sa contacteze asociatia.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa consultati site-ul web al Asociatiei sau ne puteti contacta la adresele si prin metodele descrise in sectiunea „Contact”.

 

Sharing is caring