Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu
Proiectul CARTE01 – Promovarea volumului de carte „Pe aviatori, lasa-i sa zboare!”

Proiectul CARTE01 – Promovarea volumului de carte „Pe aviatori, lasa-i sa zboare!”

copertaScopul proiectului:

Promovarea volumului de carte, stimularea distributiei si oferirea unui ajutor in livrarea catre doritori a unor exemplare din cartea „Pe aviatori, lasa-i sa zboare!” (autori Gen.Av. Aurel Niculescu & Sorin Turturica).

Descrierea proiectului:

Proiectul (cod intern „CARTE 01″) consta in achizitionarea unui numar de exemplare (pret 20LEI/bucata) si livrarea lor prin posta (6LEI taxe postale / colet – national si extern – functie de metoda aleasa de destinatar) catre cei care le comanda (prin e-mail deocamdata). Cei care  comanda cartea o primesc prin posta si achita ramburs pretul cartii plus taxele postale (26LEI). Destinatarii vor primi si un e-mail de confirmare a expeditiei impreuna cu detaliile de expeditie.Se va continua in mod gratuit preluarea comenzilor si achizitionarea de la editura si distributia cartii cu plata ramburs (carti + expeditie postala).

Proiectul se desfasoara pe baza de voluntariat, fara a percepe taxe suplimentare, iar cheltuielile pentru ambalaj (hartia pentru impachetare, cartonul pentru ambalajul de protectie si adezivul) le suporta Asociatia.

Situatia proiectului: (vizitati aici pagina de rapoarte pentru proiect)

Proiectul „CARTE 01″ a inceput pe 04.11.2008, iar pana astazi 01.01.2009 au fost comandate (in mai multe transe) un numar de 20 exemplare, toate fiind livrate in stare buna destinatarilor.

Perioada derulare proiect:

Inceput: 04.11.2008.
Sfarsit: Proiectul va continua atata timp cat va exista stocul de carti la editura si cata vreme vor fi cumparatori si interesati care comanda.  Preluarea comenzilor, achizitionarea de la editura si distributia cartii cu plata ramburs (carti + expeditie postala) se va face in mod gratuit!

Responsabili proiect:

Dragos DOBRE
Cristian GHICA
Cristian MUSETESCU

Detalii semnificative:

Cartea se numeste „Pe aviatori, lasa-i sa zboare!” autorii fiind Gen.Av. Aurel Niculescu (fost Comandant al RoAF) si Sorin Turturica.

Cartea acopera:

– Primii ani ai vanatorii reactive in Romania
– Scoala militara de aviatie intre 1960/1970
– Comanda aviatiei militare 1970-1977
– Forta romana in Angola, 1981-1982

Cartea a fost lansata pe 24.10.2008 la Muzeul Aviatiei din Bucuresti. Click aici pentru comunicatul lansării de carte.

Sharing is caring