Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Mai 9, 2012 in Evenimente | 0 comentarii

Zbor omagial al „Iacarilor Acrobati” in Bucuresti, cu ocazia zilei de 10 mai

Zbor omagial al „Iacarilor Acrobati” in Bucuresti, cu ocazia zilei de 10 mai

INFORMARE DE PRESA

Zbor omagial al „Iacarilor Acrobati” in Bucuresti, cu ocazia zilei de 10 mai

Bucuresti, 09 mai 2012 – Asociatia „Aripi Romanesti” informeaza publicul interesat ca, joi, 10 mai 2012, „Iacarii Acrobati” vor executa un scurt zbor omagial in Bucuresti cu ocazia zilei de 10 mai. Zborul va avea loc la ora 18.30, in parcul Herastrau, la vertical Palatului Elisabeta.

„Iacarii Acrobati”, singura echipa privata de acrobatie aeriana din Romania, va saluta din zbor evenimentul anual „Garden Party” organizat cu ocazia zilei de 10 mai la Palatul Elisabeta. Evenimentul va avea loc in prezenta Majestatii Sale Regelui Mihai si a Altetelor Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu.

Avioanele Yak-52 fabricate in Romania ale „Iacarilor Acrobati”, poarta pe fuselaj si ampenaje insemnele Fortelor Aeriene Regale Romane din perioada 1941-1944. Dupa salutul aerian, imbracati in combinezoanele speciale de zbor, pilotii formatiei vor sosi la Palatul Elisabeta pentru a lua parte la evenimentul anual „Garden Party”.

Asociatia „Aripi Romanesti” este o organizatie neguvernamentala a carei misiune este promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale.

Asociatia „Aripi Romanesti”
Centrul de presa
Telefon: 0734.101.887
E-mail:  pr@aripiromanesti.ro
Web: http://www.aripiromanesti.ro

Sharing is caring

468 ad