Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Mai 31, 2012 in Mitinguri aviatice | 0 comentarii

CLINCENI AIRSHOW 2012- spectacol de demonstratii aeriene cu ocazia zilei copilului

CLINCENI AIRSHOW 2012- spectacol de demonstratii aeriene cu ocazia zilei copilului

CLINCENI AIRSHOW 2012- spectacol de demonstratii aeriene cu ocazia zilei copilului

COMUNICAT DE PRESA

31 mai 2012

Aeroclubul Romaniei organizeaza sambata, 2 iunie 2012, CLINCENI AIRSHOW – un spectacol de demonstratii aeriene cu ocazia zilei internationale a copilului. Evenimentul are loc la fel ca in fiecare an, pe Aerodromul Clinceni, unde pe langa evolutii spectaculoase de inalta acrobatie cu avioane si planoare, se vor executa salturi in tandem cu parasuta, zboruri de agrement si zboruri de prezentare cu aeronave ultrausoare.

airshowcnCLINCENI AIRSHOW este un eveniment cu traditie in Romania, iar anul acesta pe lista celor care vor evolua pe cer se afla echipa nationala de inalta acrobatie aeriana ”Hawks of Romania”,  cu aeronavele Extra 300L si Extra 330SC, formatia ”Vulturii Tricolori”, cu aeronave Zlin 142 si ”Iacarii Acrobati” – singura echipa privata de acrobatie aeriana din Romania, care zboara pe avioane YAK-52, fabricate in Romania. Alaturi de formatiile amintite va evolua si echipa privata de parasutism „TNT Brothers”.

Pe parcursul zilei de sambata, 2 iunie, Aerodromul Clinceni gazduieste si o expozitie statica de avioane. Pentru incantarea celor mici, vor fi prezentate in zbor si numeroase aeromodele.

Evenimentul isi propune sa atraga privirile tinerilor care sunt pasionati de aviatia sportiva si isi doresc o modalitate de dezvoltare a pasiunii pentru zbor sau a unei cariere frumoase in domeniul aviatiei.

Intrarea la CLINCENI AIRSHOW 2012 este libera, iar startul evenimentului se da la ora 10:00. Accesul pe aerodrom se face de la ora 8.30, de pe soseaua Bucuresti – Alexandria, la kilometrul 16, dupa intrarea in comuna Cornetu, se face dreapta pe drumul lateral semnalat cu indicator Aeroclubul Romaniei.

Pentru mai multe detalii privind evenimentul si organizatorii, va rugam sa contactati Aeroclubul Romaniei prin e-mail la zbor@aeroclubulromaniei.ro, http://www.aeroclubulromaniei.ro

CLINCENI AIRSHOW 2012 este un eveniment promovat de Asociatia ”Aripi Romanesti” – organizatie neguvernamentala a carei misiune este promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale.

Iulia Somcutean

Junior PR Assistant

Asociatia „Aripi Romanesti”

Telefon: 0733.194.666

E-mail: pr @ aripiromanesti.ro

Web: http://www.aripiromanesti.ro

 

Sharing is caring

468 ad

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>