Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Iun 13, 2012 in Comunicate de presa, Mitinguri aviatice | 0 comentarii

Aviatorii si pasionatii de aviatie se intalnesc, in weekend, la Banesti Fly-In

Aviatorii si pasionatii de aviatie se intalnesc, in weekend, la Banesti Fly-In

Aviatorii si pasionatii de aviatie se intalnesc, in weekend, la Banesti Fly-In

13 iunie 2012, Bucuresti

COMUNICAT DE PRESA

Sambata si duminica, 16-17 iunie 2012, la Aerodromul Banesti, din judetul Prahova, va avea loc prima editie a Banesti Fly-In, un eveniment aviatic dedicat tuturor pilotilor si pasionatilor de aviatie din Romania.

Obiectivele evenimentului Banesti Fly-In 2012 sunt facilitarea intalnirilor si discutiilor intr-un cadru informal intre piloti, pe de o parte, si intre piloti, pasionati si public, pe de alta parte, precum si cresterea nivelului de constientizare asupra activitatilor aviatice din zona. Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile la www.fly-in.ro.

“Pentru noi, aviatia este un mod de viata, iar comunitatea de piloti din Romania este familia noastra. Ne-am gandit ca un astfel de eveniment ar fi potrivit pentru a crea un context in care pilotii si publicul sa se intalneasca si sa povesteasca despre pasiunea care ii leaga: aviatia. Timp de doua zile, la Banesti, pasionatii de aviatie vor putea urmari competitii de precizia aterizarii, pentru planor, avion si motodeltaplan, dar si un concurs de bombardament aerian, pentru aeronave ultrausoare. Am pregatit si alte surprize pentru publicul larg, asadar ii asteptam pe toti cei care ne impartasesc pasiunea, la Banesti, in weekend!”, a declarat Dan Stefanescu, organizatorul evenimentului si manager al „Iacarilor Acrobati”, singura echipa privata de acrobatie aeriana din Romania.

logo002b

Programul evenimentului cuprinde patru competitii: trei de precizia aterizarii, pentru pilotii planoristi si pentru pilotii de avion si motodeltaplan, si una de bombardament aerian, pentru pilotii de aeronave ultrausoare. Companiile aeriene Tarom, Blue Air si WizzAir sprijina Banesti Fly-In in calitate de parteneri oficiali ai competitiilor si, alaturi de sponsori si de partenerii de organizare, vor oferi premii importante castigatorilor concursurilor aeriene.

Aerodromul de la Banesti ofera facilitati de cazare in camping, grupuri sanitare, dus, cafenea si bar, parcari auto si moto special amenajate. Participantii vor avea ocazia sa vada, de aproape, o mare varietate de aeronave si sa interactioneze cu pilotii. De asemenea, vor putea urmari o parada a zborului si vor putea asista gratuit la concertul extraordinar KRYPTON REUNION de la Aerodromul Banesti, sambata, 16 iunie, de la ora 21.30.

Organizatorii evenimentului sunt: Asociatia „Aripi Romanesti”, „Iacarii Acrobati”, Conair, All Electrics Group, YACCO – Uleiul Recordurilor Mondiale, Pruna si AeroConu.

Asociatia ”Aripi Romanesti” este o organizatie neguvernamentala a carei misiune este promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale.

„Iacarii Acrobati” este singura echipa privata de acrobatie aeriana din Romania. Cei trei piloti zboara, anual, in peste 30 de demonstratii din Romania si Europa, pe avioanele proprii, YAK-52, fabricate in Romania.

Pentru mai multe detalii privind evenimentul si organizatorii, va rugam sa contactati:

Dragos Dobre

Presedinte, Asociatia „Aripi Romanesti”

Telefon: 0723.544.655

E-mail: pr@aripiromanesti.ro

Web: http://www.fly-in.ro

Sharing is caring

468 ad