Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Iun 13, 2012 in Parteneri, Stiri | 0 comentarii

Tarom sustine planorismul la Banesti

Tarom sustine planorismul la Banesti

Tarom sustine planorismul la Banesti

In calitate de partener oficial, TAROM sustine competitia de precizia aterizarii cu planorul de la Baneşti Fly-In 2012, desfaşurata pe 16 iunie 2012, de Aerodromul Baneşti şi Asociatia „Aripi Romaneşti”, competitie ce se adreseaza pilotilor planorişti brevetati.

Astfel, caştigatorul competitiei de precizia aterizarii cu planorul, va primi doua bilete cu care poate calatori gratuit pe orice ruta a companiei TAROM. Premiile pentru locurile doi şi trei sunt oferite de Pilotshop.ro, primul magazin din Romania dedicat aviatorilor.

Prin aceasta competitie, Aerodromul Baneşti şi Asociatia „Aripi Romaneşti” doresc sa promoveze planorismul in zona Baneşti, una din cele mai bune zone pentru zborul fara motor din Romania şi sa stimuleze interesul pilotilor planorişti pentru locatie.
Informatii suplimentare referitoare la competitie şi la modul de a aplica pentru participare pot fi regasite pe site-ul Baneşti Fly-In, la http://www.fly-in.ro

Sursa foto: Alex Conu

 

TaromDESPRE TAROM:

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 şi a crescut in acelaşi timp cu aviatia romaneasca. Compania TAROM işi desfaşoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor sai acces la mai multe destinatii şi conexiuni. TAROM este membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.

DESPRE ARIPI ROMANEŞTI:

Asociatia ”Aripi Romaneşti” este o organizatie neguvernamentala a carei misiune este promovarea aviatiei şi a zborului in toate formele sale.

Sharing is caring

468 ad

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>