Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Iun 13, 2012 in Parteneri, Stiri | 0 comentarii

Vrei sa fii bombardier? Incearca, iar PILOTSHOP.ro te premiaza la Banesti!

Vrei sa fii bombardier? Incearca, iar PILOTSHOP.ro te premiaza la Banesti!

Ai mai aruncat la tinta DIN AVION? Dar din motodeltaplan?

Pilotshop.ro – primul magazin din Romania dedicat aviatorilor si DRAPER ROMANIA – STEFANCLAYT, premiaza acuratetea la concursul distractiv de aruncare la tinta (bombardament aerian) din aeronave ultrausoare, desfasurat pe 16 iunie 2012, de Aerodromul Banesti si Asociatia „Aripi Romanesti”, competitie ce se adreseaza pilotilor ultrausoristi brevetati.

Astfel, castigatorii primelor trei locuri la concursul de bombardament aerian vor primi premii in produse specifice aviatorilor de la Pilotshop.ro. Premiul special va fi acordat de DRAPER ROMANIA – STEFANCLAYT, competitorului care va reusi cea mai buna aruncare grupata a incarcaturii (dispersie minima).

Prin aceasta competitie, Aerodromul Banesti si Asociatia „Aripi Romanesti” doresc sa desfasoare in siguranta o competitie distractiva pentru comunitatea pilotilor si pentru public si sa stimuleze interesul pilotilor pentru locatie.

Pilotii sunt invitati cu aeronavele la Banesti Fly-In 2012, unde se pot inscrie la concursul de bombardament aerian si  isi pot demonstra abilitatea de pilot – bombardier. Acestia trebuie sa alinieze aeronava pe tinta, sa lanseze incarcatura de faina si sa atinga cat mai bine tinta terestra.
Informatii suplimentare referitoare la competitie si la modul de a aplica pentru participare pot fi regasite pe site-ul Banesti Fly-In, la http://www.fly-in.ro

logo_pilotshopDESPRE PILOTSHOP.RO:

PILOTSHOP.RO este primul magazin din Romania dedicat aviatorilor, este operat de Regional Air Suport, prima companie romaneasca care asigura consultanta, reprezentanta, servicii complementare si solutii de business in domeniul aviatiei civile.

MIC_DraperLogo1DESPRE DRAPER ROMANIA – STEFANCLAYT:

STEFANCLAYT este distribuitor exclusiv pe piata romaneasca a sculelor de mana DRAPER. STEFANCLAYT si-a propus si a reusit sa promoveze pe piata romaneasca scule de mana si echipamente pentru service-uri auto, produse in Marea Britanie, la un inalt nivel de calitate.

DESPRE ARIPI ROMANESTI:

Asociatia ”Aripi Romanesti” este o organizatie neguvernamentala a carei misiune este promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale.

 

Sharing is caring

468 ad

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>