Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Iun 13, 2012 in Parteneri, Stiri | 0 comentarii

BLUEAIR sprijina performanta pilotilor ultrausoristi la Banesti

BLUEAIR sprijina performanta pilotilor ultrausoristi la Banesti

BLUEAIR sprijina performanta pilotilor ultrausoristi la Banesti

In calitate de partener oficial, BLUE AIR sustine competitia de precizia aterizarii cu motodeltaplanul de la Banesti Fly-In 2012, desfasurata pe 17 iunie 2012, de Aerodromul Banesti si Asociatia “Aripi Romanesti”, competitie ce se adreseaza pilotilor ultrausoristi brevetati.

Astfel, castigatorul competitiei de precizia aterizarii cu motodeltaplanul, va primi doua bilete cu care poate calatori gratuit pe orice ruta a companiei BLUEAIR. Premiile pentru locurile doi si trei sunt oferite de YACCO – Uleiul Recordurilor Mondiale, furnizor de uleiuri pentru aviatie inca din 1920.

Prin aceasta competitie, Aerodromul Banesti si Asociatia “Aripi Romanesti” doresc sa promoveze zborul in zona Banesti pentru readucerea in prim plan a acestei zone cu traditie in aviatie si sa stimuleze interesul pilotilor pentru locatie.

Informatii suplimentare referitoare la competitie si la modul de a aplica pentru participare pot fi regasite pe site-ul Banesti Fly-In, la http://www.fly-in.ro

logoblueairDESPRE BLUE AIR:

Blue Air Transport Aerian S.A. este prima companie aeriana romaneasca cu capital 100% privat. Compania s-a infiintat din dorinta de a crea o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca pret. Echipajele Blue Air sunt formate din cei mai experimentati piloti si insotitori de bord din Romania. Majoritatea pilotilor Blue Air au la activ peste 10.000 de ore de zbor pe diverse tipuri de aeronave, efectuate la companii de transport aerian cu renume din Europa, operand cu succes pe intreg mapamondul.

siglayaccoroDESPRE YACCO:

Pe parcursul celor 92 de ani de existenta, YACCO si-a dezvoltat produsele printr-o cercetare permanenta si a stabilit peste 500 de recorduri mondiale. Primul si niciodata invins este cel de 300.000 km cu CITROËN – “PETITE ROSALIE” intrata in legenda. YACCO este MARCA profesionistilor, recunoscuta de marele public, in special, datorita imaginii sale de MARCA sportiva.

DESPRE ARIPI ROMANESTI:

Asociatia ”Aripi Romanesti” este o organizatie neguvernamentala a carei misiune este promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale.

Sharing is caring

468 ad