Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Iun 13, 2012 in Parteneri, Stiri | 0 comentarii

WIZZ AIR sustine performanta pilotilor de avion ultrausor la Banesti

WIZZ AIR sustine performanta pilotilor de avion ultrausor la Banesti

In calitate de partener oficial, WIZZ AIR sprijina competitia de precizia aterizarii cu avionul ultrausor de la Banesti Fly-In 2012, desfasurata pe 17 iunie 2012, de Aerodromul Banesti si Asociatia “Aripi Romanesti”, competitie ce se adreseaza pilotilor ultrausoristi brevetati.

Astfel, castigatorul competitiei de precizia aterizarii cu avionul, va primi doua bilete cu care poate calatori gratuit pe orice ruta a companiei WIZZ AIR. Premiile pentru locurile doi si trei sunt oferite de YACCO – Uleiul Recordurilor Mondiale, furnizor de uleiuri pentru aviatie inca din 1920.

Prin aceasta competitie, Aerodromul Banesti si Asociatia “Aripi Romanesti” doresc sa promoveze zborul in zona Banesti pentru readucerea in prim plan a acestei zone cu traditie in aviatie si sa stimuleze interesul pilotilor pentru locatie.

Informatii suplimentare referitoare la competitie si la modul de a aplica pentru participare pot fi regasite pe site-ul Banesti Fly-In, la http://www.fly-in.ro


planesmallweblogolandscDESPRE WIZZ AIR:

Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low-fare, low-cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, este o companie de transport aerian orientata catre valoare si concentrata asupra modernizarii permanente a deplasarii calatorilor. Obiectivul Wizz Air este acela de face din calatoria cu avionul o modalitate abordabila de transport pentru cetatenii Europei Centrale si de Est, precum si de a oferi o experienta noua de zbor tuturor calatorilor din Uniunea Europeana.

siglayaccoroDESPRE YACCO:
Pe parcursul celor 92 de ani de existenta, YACCO si-a dezvoltat produsele printr-o cercetare permanenta si a stabilit peste 500 de recorduri mondiale. Primul si niciodata invins este cel de 300.000 km cu CITROËN – “PETITE ROSALIE” intrata in legenda. YACCO este MARCA profesionistilor, recunoscuta de marele public, in special, datorita imaginii sale de MARCA sportiva.

DESPRE ARIPI ROMANESTI:
Asociatia ”Aripi Romanesti” este o organizatie neguvernamentala a carei misiune este promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale.

Sharing is caring

468 ad

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>