Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Aug 16, 2012 in Evenimente | 0 comentarii

Zbor omagial al „Iacarilor Acrobati” in Bucuresti, cu ocazia zilei de 18 august

Zbor omagial al „Iacarilor Acrobati” in Bucuresti, cu ocazia zilei de 18 august

Zbor omagial al „Iacarilor Acrobati” in Bucuresti, cu ocazia zilei de 18 august

Bucuresti, 16 august 2012 – Asociatia „Aripi Romanesti” informeaza publicul interesat ca, sambata, 18 august 2012, „Iacarii Acrobati” vor executa un scurt zbor omagial in Bucuresti cu ocazia implinirii a 100 de ani de la nasterea Cpt.Av. Alexandru Serbanescu. Zborul va avea loc in jurul orei 10.00, in Cimitirul Ghencea Militar, la verticala mormantului Eroului.

„Iacarii Acrobati”, singura echipa privata de acrobatie aeriana din Romania, va saluta din zbor traditionala comemorare de la mormantul Cpt.av. Erou Alexandru Serbanescu din Cimitirul Ghencea Militar. Evenimentul, organizat de Fundatia Cpt.Av.Al.Serbanescu si Fortele Aeriene Romane, va avea loc in prezenta domnului general fl.aer(R.) Ion Dobran, a membrilor mai multor organizatii neguvernamentale, aviatorilor activi, in rezerva si retragere si a altor personalitati.

Avioanele Yak-52 fabricate in Romania ale „Iacarilor Acrobati”, poarta pe fuselaj si ampenaje insemnele Fortelor Aeriene Regale Romane din perioada 1941-1944.

Asociatia „Aripi Romanesti” este o organizatie neguvernamentala a carei misiune este promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale.

Asociatia „Aripi Romanesti”
Centrul de presa
E-mail: pr@aripiromanesti.ro
Web: http://www.aripiromanesti.ro

Vezi aici comunicatul oficial al Fundatiei Cpt.Av.Al.Serbanescu: http://www.aripiromanesti.ro/ftp/comunicate/Evenimentcomemorativ.pdf

Sursa foto : Alex Conu

Sharing is caring

468 ad